Laddar...

NoVi Academy ⭐

NĂ€r du har kommit in i vĂ„ra rutiner och arbetssĂ€tt i Play Crew kan du söka vidare till vĂ„r instruktörsutbildning NoVi Academy om du drömmer om att bli instruktör hos oss! 🚀 Genom att gĂ„ Academy fĂ„r du en grundlig teoretisk och praktisk instruktörsutbildning i vĂ„rt unika och noga framtagna koncept!


Academy Àr utformat av teoretiska sjÀlvstudier samt praktiska moment och tar som standard 3-6 mÄnader. Du bestÀmmer sjÀlv din utbildningstakt och tar ansvar för att sÀtta din egen tidsplan och att genomföra varje del av utbildningen med stöd och coachning lÀngst vÀgen.


Vi letar efter dig som har ett brinnande intresse för pole och dans, utlĂ€rning och pedagogik, personlig och gemensam utveckling, arbete under eget ansvar, kommunikation och teamwork samt Ă€r taggad pĂ„ att fortsĂ€tta utvecklas mot att bli den bĂ€sta versionen av dig sjĂ€lv! 💙


Du behöver ha tid för sjĂ€lvstudier, möjlighet att komma loss för coachning och möten pĂ„ dagtid med jĂ€mna mellanrum och vara taggad pĂ„ utbildningsmoment och arbete pĂ„ helgerna! Utöver utbildningsmomenten ses vi i crewet ofta för att hĂ€nga och trĂ€na tillsammans, vilket gör underverk för teamkĂ€nslan. 🐬 Du behöver inte trĂ€na pĂ„ nĂ„gon specifik trĂ€ningsnivĂ„ för att ansöka till Academy, men det Ă€r viktigt att du vill fortsĂ€tta vĂ€xa och vĂ€rdesĂ€tter din egen utveckling!


Tillbaka till ansökan! 🚀