Laddar...


Uppdaterat 2021-01-10

I samband med att nya pandemilagen trĂ€der i kraft har vi infört en del tillfĂ€lliga rutiner i studion sĂ„ att vi tillsammans kan hjĂ€lpas Ă„t att hĂ„lla nere maxantalet personer i studion samtidigt till 20 personer. 💙


BegrÀnsad tillgÀnglighet innan och efter klass

→ Studion kommer tillfĂ€lligt bara vara öppen för klasser och playpass! Det kommer alltsĂ„ just nu inte att gĂ„ att vara i studion innan eller efter trĂ€ningen för att byta om, hĂ€nga, stretcha, duscha mm. 

→ Vi ber dĂ€rför alla elever att komma i direkt anslutning till klassen och att vara ombytta och klara under sina ytter- och överdragsklĂ€der sĂ„ att alla kan gĂ„ direkt in till sin stĂ„ng. Man tar alltsĂ„ med alla sina saker (jackor, skor mm) in till sin plats. Ta gĂ€rna med en pĂ„se eller stor vĂ€ska sĂ„ blir det extra smidigt!


TillfÀlligt ta igen-system

→ Ta igen systemet begrĂ€nsas tillfĂ€lligt till de klasserna som det Ă€r fĂ€rre elever anmĂ€lda pĂ„ sĂ„ att vi kan hĂ„lla gott om avstĂ„nd och bra flöde i studion! Vi ber dĂ€rför alla att ta igen pĂ„ de klasser som Ă€r mĂ€rkta med en 🐬 i namnet. NĂ€r du Ă€r anmĂ€ld till en ny kurs kommer du Ă€ven kunna ta igen missade klasser Ă€ven efter att kursomgĂ„ngen Ă€r slut, sĂ„ att inga klasser behöver brinna inne!


Flödet i studion

→ Om det redan Ă€r fler Ă€n tre personer nere i loungen ber vi dig vĂ€nta kvar utanför studion tills vi kan gĂ„ in i salen! BerĂ€tta ocksĂ„ gĂ€rna för nĂ€sta person som kommer, sĂ„ skapar vi ett litet kösystem ute pĂ„ trottoaren. Instruktören kommer upp och öppnar dörren nĂ€r det Ă€r dags att tĂ„ga in! 

→ Se till att ha pĂ„fylld vattenflaska nĂ€r du kommer till studion. Ta gĂ€rna med en egen microduk, annars kan du fiska upp en pĂ„ vĂ€g in i danssalen.

→ Vi gĂ„r in i salen pĂ„ led och fyller pĂ„ frĂ„n stĂ€ngerna lĂ€ngst bort! 


Separat utgÄng ur studion

→ NĂ€r klassen Ă€r slut drar vi pĂ„ oss klĂ€derna vid vĂ„r stĂ„ng och gĂ„r sedan ut igen pĂ„ led. 

→ Som utgĂ„ng anvĂ€nder vi nödutgĂ„ngen vid toaletterna! Se dĂ€rför till att du har fĂ„tt med dig alla dina saker till din plats, sĂ„ att du enkelt kan samla ihop dem och gĂ„ ut!   

→ Pausen mellan klasserna anvĂ€nder vi för att grupperna sĂ„ smidigt som möjligt ska kunna lĂ€mna plats Ă„t varandra inne i salen. Det gĂ„r alltsĂ„ inte att stanna kvar för att fota eller filma just nu! 

→ I de fall dĂ€r det Ă€r mĂ„nga elever pĂ„ plats och bytena tar lite lĂ€ngre tid kan vi behöva kapa lite av klasstiden med nĂ„gra minuter - vi gör det hellre sĂ€kert Ă€n att stressa pĂ„ för mycket! Om dina klasser skulle bli lite kortare kommer vi fixa sĂ„ att du fĂ„r extra dropinklasser att gĂ„ nĂ€r du vill under Ă„ret!


We can do this! ✊💕


-------

Uppdaterat 2020-10-29


Vi sĂ€tter hĂ€lsan och hygienen i första hand och ser till att ta hand om oss sjĂ€lva och varandra! 💞 Studion ska vara en trygg och sĂ€ker plats för bĂ„de elever och alla som jobbar och vi fortsĂ€tter att följa myndigheternas rekommendationer för företag.


Om vi skulle behöva stĂ€lla in en klass pĂ„ grund av att vi inte kan ordna vik eller att det kommer uppdaterade myndighetsrekommendationer för oss som studio kommuniceras det alltid via mail till alla inbokade. Vi uppdaterar ocksĂ„ kalendern pĂ„ hemsidan, sĂ„ ha gĂ€rna för vana att dubbelkolla kalendern innan du Ă„ker till studion, sĂ„ kan du alltid vara trygg med att du har den senaste informationen! 🐬💎💙


Till skillnad frÄn pÄ gym sÄ har vi alltid en egen stÄng under hela klassen och har ett vÀldigt begrÀnsat antal personer i lokalerna samtidigt, men vill pÄminna alla om att fortsÀtta:


  • TvĂ€tta hĂ€nderna noga och ofta (speciellt direkt nĂ€r du kommer till studion)
  • Desinficera stĂ„ngen noga innan och efter trĂ€ningen
  • Ta gĂ€rna med en egen mikroduk för att underlĂ€tta trycket pĂ„ studions mikrodukar som tvĂ€ttas efter varje anvĂ€ndning
  • Försök att komma ombytt och lagom till din klass börjar för att kunna hĂ„lla ner antalet personer som Ă€r i omklĂ€dningsrum och lounge samtidigt!
  • HĂ€lsa hellre pĂ„ avstĂ„nd Ă€n med kramar
  • Som alltid Ă€r det viktigt att stanna hemma om du kĂ€nner dig krasslig, för att vila upp dig och inte heller smitta andra! 


Det hÀr kan du rÀkna med att vi fixar:


  • Tar fram rena mikrodukar inför varje klass
  • Desinficerar dörrhandtag, spolknappar etc. flera gĂ„nger per dag
  • Undviker trick som behöver passning/nĂ€rkontakt pĂ„ klass
  • Pausar highfives i slutet av klassen